Jurnalism

Clever News Center este, în primul rând, o agenție de conținut media, formată din jurnaliști pregătiți să ofere articole de calitate în format scris/online, video – și în general multimedia – redacțiilor medii și mari din presa centrală (tv, radio, online), dar și pentru media locală.

Realizăm investigații (scrise, video) care să fie clare, sigure cu probe pentru fiecare afirmație. Însă, putem oferi reportaje, materiale video, și chiar flux de știri pe orice domeniu (de la Justiție, la Politică și până la Turism, Economie). Ba chiar, putem coordona și fluxul de știri, cu un model nou, diferit de cel al agențiilor de presă care este aplicat de media autohtonă.

Clever News Center aplică un model japonez de lucru

Ideea de lucru a Clever News Center este una originală care a apărut în timpul unui schimb de experiență în Japonia, în cadrul organizațiilor media din Tokio, posibil cele mai puternice din punct de vedere al calității editoriale și al stabilității economice.

Clever News Center este în sine o echipă de jurnaliști care este gata să ofere articole, materiale video de o calitate foarte bună și la costuri financiare adecvate redacțiilor din România.

Oferim colaborări cu obiective clare și responsabilitate față de conținutul realizat. Colaborarea poate fi permanentă sau punctuală, legată de anumite campanii, subiecte, etc.

Dacă doriți să încercăm să colaborăm, trimiteți un email la adresa office@clevernews.ro și suntem siguri că vom ajunge la o colaborare din care să vă simți foarte câștigat. Dacă nu vom reuși să colaborăm acum, poate o vom face în viitor.